SZOLGÁLTATÁSAIM

Az Interneten való személyes és közösségi jelenlét a XXI. században az üzleti élet nélkülözhetetlen kelléke. A világháló egyenlő feltételeket biztosít mind a személyes, mind a vállalkozói weblapok tulajdonosainak, nagyságtól és mérettől függetlenül, ami egyértelműen pozitív. Viszont a honlapok tartalma, stílusa, formája, valamint a különböző közösségi oldalakon való jelenlét együttesen azt a "csomagolás” képezik, amely átfogó képet ad nem csak a szolgáltatás(ok) és/vagy a termék(ek) milyenségéről, hanem egyben a honlap tulajdonosáról is, ami egyáltalán nem mindegy, hogy milyen.

 

 

 


A következő szolgáltatásokkal tudunk segíteni, hogy minél hamarabb elérje céljait


Weblapkészítés

Ha új weblapot szeretne készíttetni, vagy esetleg felújítaná régi weblapját, készséggel állunk a rendelkezésére.

Online marketing (SEO)

Gondolt már arra, hogy hiába készített vagy készíttetett szép és drága weblapot, ha senki sem találja, ha senki sem akad rá a keresőkben?! A megoldást az online marketing külön területe nyújtja: a keresőoptimalizálás, vagyis a SEO.

Tartalom menedzsment

Végső soron minden weblap legfontosabb eleme a tartalom, hiszen leginkább ezen múlik, ügyfél válik-e a látogatóból, vagy sem... másképpen megfogalmazva pénzt tudunk e keresni a weblapunkkal, vagy sem. Ezzel szinte mindenki tisztában van ám mégis a honlapok jelentős részénél a tartalom mondható a leginkább elhanyagolt területnek. Mi ebben is készséggel segítünk, hogy honlapja mindig naprakész, folyamatosan fejlődő állapotba kerüljön, amely nemcsak a látogatóknak, de a keresőprogramoknak is fontos!

E-mail menedzsment

E-mail hírlevél szoftver kiválasztásával, telepítésével, alkalmazásával kapcsolatos szolgáltatásainkkal, a szoftverek használatára irányuló oktatással és felmerülő egyéb problémák megoldásában készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Landing page

A vállalkozások termékeikre és szolgáltatásaikra akarják célközönségük figyelmét felhívni. A landing page – magyarul érkeztető oldal – honlapunk főoldalától elkülönülő weblap, ahová hirdetési- és reklám kampányainkból az érdeklődőket irányítjuk. Ez a technika megtöbbszörözi a célközönségtől elvárható akciók és vásárlások számát.

Domain és tárhely ügyintézés

Teljes körű domain és tárhely ügyintézést biztosítunk mindazok számára, akik személyre szabott weboldalukkal szeretnének megjelenni a világhálón.