Arculat tervezés

Példák végtelen sora bizonyítja, hogy a szépség, a stílus és az élmények jelentősége az utóbbi időben igen csak megnőtt. Mindenki szép akar lenni, szép partnert akar választani, szép dolgokat akar hordani és használni. Éppen ezért egy szervezet vagy vállalkozás egyik legnehezebb és legfontosabb feladata, hogy mielőbb kialakítsa saját arculatát.

A jó design felkelti a leendő ügyfelek és partnerek figyelmét, bizalmat ébreszt, valamint közvetíti a szolgáltatás jellegét és üzenetét. Mindezt csak egy jól átgondolt, előre eltervezett koncepció mentén kialakított arculat képes magas szinten ellátni. Ezért az első lépés minden esetben a koncepcióalkotás: mit, milyen eszközökkel, milyen stílusban, kiknek akarunk közvetíteni?

Egy kínai közmondás szerint:

“egy jó kép többet mond ezer szónál”.

Éppen ezért terveztesse meg és készíttesse el velünk cége legalapvetőbb arculati elemeit:

  • Logó (10.000 Ft-tól)

Az arculat alapeleme a logó, mely számtalan dolgot kell egyesíteni magában: jól azonosítható, jellegzetes, azonnal felismerhető.

  • Bannerek és reklámanyagok (5000 Ft-tól)

A tudás és a szolgáltatások népszerűsítése kiemelkedően fontos szerepet játszik a jövedelem megszerzésében. Vállaljuk impresszív reklámok elkészítését, ahol a mondanivaló és a megjelenés teljesen harmóniában van egymással.