Online marketing (SEO)

 

Keresőoptimalizás (SEO)

Egy teljes körű SEO olyan szolgáltatások kombinációit tartalmazza, melyek hozzásegítik weboldalát ahhoz, hogy a keresőprogramok a lehető legnagyobb arányban biztosítsák annak látogatottságát a konkurens oldalak között.

Egy SEO optimalizálás kezdetén négy fő szempontból vizsgálják meg az Ön weboldalát: forráskód, parancsok, alkalmazhatóság és közérthetőség. Ezt követően az ügyféllel folytatott közös munka során megvizsgáljuk a lehetséges kulcsszavakat, majd közülük választjuk ki a keresettség és a konkurencia szempontjából is megfelelő kifejezések kombinációit. Majd a vizsgálat eredményét felhasználjuk a tartalom elkészítésénél. Végezetül új lehetőségeket keresünk az Ön oldalára mutató külső hivatkozások megjelenítésére, illetve úgy alakítjuk át oldalának tartalmát, hogy ezek a hivatkozások hatékonyabban működjenek.

Google AdWords kampányok

Ha pillanatok alatt a Google első találati oldalán szeretné látni hirdetését, vagy ha szeretné előremozdítani vállalkozása sikerét és szélesebb ügyféltábort szeretne kialakítani, vegye igénybe segítségünkkel a Google Adwords hirdetési formát.

A Google Adwords segít megcélozni új közönségét a Google találati oldalain, úgy hogy Ön csak akkor fizet, ha az Ön hirdetésére kattintanak a Google hálózatából. Segítségünkkel kampánya biztosítja, hogy hirdetése csak olyan célcsoportok számára jelenik meg, akik a konkrét téma iránt érdeklődnek. Ennek érdekében segítünk definiálni a kampány célját, kiválasztjuk az ehhez szüksége kulcsszavakat, ötleteket adunk a hirdetések szövegeihez, valamint folyamatosan ellenőrizzük és figyeljük kampányát.

Milyen területeken használható?

  • Új ügyfelek szerzése
  • Értékesítés támogatás
  • Arculat építése
  • Honlap látogatottságának növelése
  • Új termék, márka, szolgáltatás bevezetése
  • Akciók, kedvezmények reklámozása