Tartalom menedzsment

Végső soron minden weblap legfontosabb eleme a tartalom, hiszen leginkább ezen múlik, ügyfél válik-e a látogatóból, vagy sem. Ezzel szinte mindenki tisztában van ám mégis a honlapok jelentős részénél a tartalom mondható a leginkább elhanyagolt területnek. Mi ebben is készséggel segítünk, hogy honlapja mindig naprakész, folyamatosan fejlődő állapotba kerüljön, amely nemcsak a látogatóknak, de a keresőprogramoknak is fontos!

Szövegírás

Az internetes kommunikáció több mint egyszerű szövegírói feladat: internet marketing és keresőmarketing felkészültséget igényel, internetes olvasási szokások és internetes nyelvhasználat ismeretét feltételezi. Az internetes tartalomépítés fontos építőkocka a weblap későbbi megtalálhatóságához és üzleti hatékonyságához.

Videó- és fotókészítés, képfeldolgozás

Az online videó anyagok népszerű és hatékony marketing eszközök. Gyakorlatunk van sportesemények helyszíni, online közvetítésében, de vállaljuk más események és rendezvények videózását, fotózását is. Megbízó igényeinek megfelelő képfeldolgozó szolgáltatásokat is nyújtunk.

Tartalom feltöltés

Ha ugyan rendelkezésére áll a megfelelő tartalom, de nincs erőforrása ennek professzionális kezelésére, ezt teljes mértékben ránk bízhatja. Mi az Ön kérésére garantáltan 1-2 napos határidővel elvégezzük a tartalom karbantartásra vonatkozó feladatokat, valamint javaslatokat adunk a szükséges változtatásokra az internetes trendek változásait alapul véve.